fletxa

adreça/ carrer sant oleguer 10, barcelona
superfície construïda/ 40 m2

redacció de projecte/ 2008
inici de les obres/ 2008
final de les obres/ 2008

arquitectes projecte/ vora arquitectura (pere buil castells, toni riba galí)
arquitectes obra/ vora arquitectura (toni riba galí)
col•laboradors en el projecte/ eva cotman, alessandro cozzo
constructor/ fórneas-guida s.l.
fuster/ mascarell-lópez
promotor/ activa’t

fotografies/ adrià goula sardà

la reforma de la recepció en el vestíbul del complex esportiu can ricart ve determinada per una sèrie de necessitats funcionals que s’han anat posant de manifest al llarg del seu funcionament i també per la voluntat de donar més protagonisme a l’element de recepció, actualment amb poca visibilitat des de l’entrada.

per tal de donar resposta als requeriments en aquest espai complex, en el que conflueixen els varis edificis que configuren el complex esportiu, s’ha optat per una solució rotunda i simple. un mostrador circular de grans dimensions (4,0 m de diàmetre) de secció única respon als requeriments i dóna una imatge novedosa, atreu l’atenció del visitant i resol de manera efectiva les circulacions. s’ha tingut especial cura en la tria dels colors, el taulell i el frontal (les cares exteriors) són de color atrevit i corporatiu, mentre que tot l’interior és de color negre, creant el buit. constructivament el moble s’ha plantejat amb la màxima simplicitat, sense pràcticament juntes, sense sòcol, per potenciar l’abstracció de l’objecte. l’acabat es redueix a un lacat amb components epòxics de gran resistència que dóna una imatge de qualitat i resol la resistència a l’abrasió i la humitat.

reforma de la recepció en el vestíbul del complex esportiu can ricart.

+més
+dades